Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-04-29@09:00:21 GMT

وام خودکفایی منشأ تحول در کارم شد

تاریخ انتشار: ۲۲ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۳۳۴۶۸۴

وام خودکفایی منشأ تحول در کارم شد

«محبوبه دشتبان برجی»، متولد سال 59 در مشهد، امروز یکی از طراحان طلا و جواهر است. بانوی کارآفرینی که تعداد زیادی از جواهر سازی‌ها و طلافروشان شهرمان سفارش‌های مشتریان‌شان را به او می‌دهند.

از او درباره ورودش به فضای طراحی، ساخت طلا و جواهر می‌پرسم، می‌گوید: 23 ساله بودم که ازدواج کردم همسرم در زمینه فروش لوازم آرایشی و بهداشتی فعالیت داشت اما یک اتفاق باعث شد چند سالی را در افسردگی بگذرانم اما یک روز به این نتیجه رسیدم باید اعتماد به نفس داشته باشم و زندگی که ناخواسته مرا در گردباد تنهایی و سختی قرار داده است را از خودم دور کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

   تلاش برای ادامه تحصیل

این بانوی پرتلاش می‌افزاید: ابتدا تحصیلم را ادامه دادم و در کنارآن دوره‌های آرایشگری را گذراندم. بعد از فارغ‌التحصیلی از درس، همه وقتم را برای کارم گذاشتم. 4 سال گذشت و زندگی روی دیگری هم داشت و من با کمک خداوند و تلاش خودم، آن روی دیگر زندگی را دیدم.

  از آرایشگری تا ساخت طلا

این طراح و سازنده طلا بیان می‌دارد: بعد از مدتی احساس کردم باید علاوه بر درس خواندن به فکر کار هم باشم با جدیت دوره‌های آرایشگری را گذراندم و به مدت 4 سال در این حرفه به صورت جدی مشغول به کار شدم. زمان می‌گذشت و به این نتیجه رسیدم نیاز به کار بهتر و جدی‌تری دارم.

وی خاطرنشان می‌سازد: روزی برای سفارش یک دستبند به یک طلافروشی رفتم و پس از تحویل گرفتن سفارشم، کلی پرس‌وجو درباره ساخت و نوع آن از فروشنده داشتم و شروع به ایده دادن کردم. در واقع شروع کار من از همین جا آغاز شد همان جا احساس کردم برای این کار کلی انگیزه و ایده دارم. او در ادامه تأکید می‌کند: اگرچه خیلی اتفاقی با فضای کار جواهر و طلاسازی آشنا شدم و زیبایی و ظرافت آن برایم بسیار جذاب بود اما خیلی جدی، تصمیم گرفتم در این زمینه آموزش‌های لازم را بگذرانم و شروع به کار کنم.

  پس‌انداز وام

محبوبه دشتبان اظهار می‌دارد: برای یاد گرفتن و کار کردن نیاز به سرمایه داشتم و با پس‌اندازی که در این مدت کنار گذاشته بودم و همچنین گرفتن یک وام 2 میلیون تومانی کارم را در سال 89 شروع کردم.

وی در ادامه با اشاره به خرید اولیه ابزار و لوازم ساخت طلا بیان می‌دارد: ابتدا وسایل اولیه را خریداری کردم و یکی از اتاق‌های خانه اجاره‌ای کوچکی را که گرفته بودم تبدیل به کارگاه کردم. به مدت 2 سال در خانه کار کردم. روزها پیش استادی در این زمینه می‌رفتم و بعد از تمام شدن کلاس در منزل کار می‌کردم و فردای آن روز نمونه‌های ساخته شده را برای استاد می‌بردم تا ایرادهای کارم را به من بگوید. او با لبخند برایم توضیح می‌دهد: بارها شده بود که یک کار را چند بار ذوب کردم و دوباره و چند باره ساختم تا ظرافت آن بی‌نظیر باشد.

  از ماهی 200 هزار تومان درآمد 

از درآمد کارش که سؤال می‌کنم، می‌گوید: در آمدم از ماهی 200 هزار تومان شروع شد اما خدا روشکر این درآمد هر روز بیشتر و بیشتر شد و امروز از درآمدم راضی هستم. شاید برای آن همه وقت و زمان و انرژی گذاشتن کم بود اما من کارم را دوست داشتم و می‌دانستم باید در این کار خیلی زمان و وقت گذاشت.

وی ادامه می‌دهد: کم‌کم کار را یاد گرفتم و برای من کار کردن یک حس خوب بود. خسته نمی‌شدم و هنوز هم خسته نمی‌شوم و هر روز از ساعت 8 صبح تا 10 شب کار می‌کنم. آن زمان احساس کردم دارای تجربه و انگیزه لازم برای ورود جدی به این بازارهستم و از این رو توانستم 6 میلیون تومان دیگر وام بگیرم.

با یکی از دوستانم مغازه و کارگاه فعلی را در خیابان راهنمایی رهن و اجاره کردیم و درست 4 سال از آن زمان می‌گذرد و ما هنوز هم همین جا کار می‌کنیم.

  مشتری‌های خانگی تا همکاران  

وی تصریح می‌کند: کار سفارشات و تعمیرات را انجام می‌دهم و خوشبختانه هر روز بر تعداد مشتری‌های ما اضافه می‌شود که مشتری‌های خانگی هستند و تعداد زیادی ازسفارش دهندگان نیز همکار هستند.

  وام خودکفایی و یک تحول  

این بانوی کارآفرین درباره گرفتن وام برای توسعه کارش نیز می‌گوید: به عنوان بانویی که مشغول به کارم، شنیدم وام خوداشتغالی از واحد خودکفایی به زنان سرپرست خانوار تعلق می‌گیرد. یک سال پیش توانستم 20 میلیون تومان وام دریافت کنم. این وام برای من و کارم بسیار پربرکت بود و توانستم برای کارگاه‌مان دستگاه نورد و اولتراسیون (دستگاه شست‌وشوی طلا و جواهر)، دستگاه مگنت و تعداد دیگری ابزارهای مورد نیاز ساخت طلا را خریداری کنم.

او در ادامه درباره کارهایی که یک طراح و سازنده طلا و جواهر انجام می‌دهد، نیز می‌گوید: خیلی اوقات مشتری عکس می‌آورد یا با توضیحاتی که می‌دهد از خودمان طرح می‌خواهد. مهم‌ترین کاردر حرفه ما ظرافت در ساخت و جوش آن است. از مرحله آب کردن طلا یا نقره تا چرخکاری، قالب‌گیری نگین و...همه باید با حوصله و ظرافت انجام شود تا کاری زیبا باشد.

  ویژگی ساخت و قیمت آن  

وی در خاتمه، ویژگی سفارش در ساخت طلا را در نداشتن درصد سود و مالیات اعلام می‌کند و می‌گوید: در ساخت طلا برای سفارش دهنده ما فقط اجرت ساخت را از مشتری دریافت می‌کنیم از این رو برای مصرف کننده قیمت مناسب‌تری تمام می‌شود.

منبع: روزنامه قدس

انتهای پیام /

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: اشتغال و کارآفرینی طراحی طلا و جواهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۳۴۶۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میدان‌داری مردم و دولت، پیش نیاز تحول فرهنگی است

نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی گفت: ما به یک تحول و تجدید حیات فرهنگی نیاز داریم تا نسل آینده بتواند در بستری از جهت گیری‌های انقلابی ملت رشد کند؛ این تحول هم باید از ناحیه ملت و دولت به‌صورت هم‌زمان باشد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان رضوی، آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی ظهر امروز_جمعه هفتم اردیبهشت_ در خطبه سیاسی نماز جمعه این هفته با اشاره به ابعاد فرهنگی و دستاوردهای گسترده عملیات وعده صادق اظهار کرد: این روزها نقل هر محفل و مجلسی، صحبت پیرامون دستاوردها و پیامدهای عملیات وعده صادق است و عمدتاً این موردتوجه است که چقدر از این موشک‌ها به هدف نشسته و چند درصد رهگیری شده، اما آنچه مهم‌تر از همه بود، اراده قوی، قدرتمند و مقتدرانه نیروهای مسلح ایران بود که اسرائیل را ذلیل کرد، هیمنه آن را درهم شکست و قلب مسلمانانی را که حکام آن‌ها، افراد دست نشانده، سرسپرده و بی لیاقت وابسته به جهان استکبار بودند، شاد کرد.

وی افزود: تمجیدی که از این عملیات در سطح عالم صورت گرفت، نسبت به ملتی بود که ۴۵ سال است در معرض تهاجمات و تحریم‌های پیوسته دشمن هستند، اما نه تنها عقب ننشسته‌اند بلکه امروز در این منطقه پربلا میدان‌داری می‌کنند.

ضرورت صیانت از فرهنگ انقلابی در جامعه

نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی با تأکید بر ضرورت حفظ فرهنگ انقلابی در اقشار مختلف مردم و به خصوص جوانان خاطرنشان کرد: آن چیزی که نسل جوان ما باید درباره آن بیندیشد و ابعاد و سرمنشأ آن را دنبال کند، همین روحیه و فرهنگ انقلابی است؛ شما که شاهد این قهرمانی و قدرت هستید، امروز آن را لمس می‌کنید، اما پیش از این‌ها، در دفاع مقدس بود که جهان پایداری ایرانیان را درک کرد و ثابت شد در فتح‌المبین و خیبر عقب نشینی نمی‌کنند.

وی ادامه داد: یک عده افراد کوتاه فکر و اندک‌اندیش بودند که از همان روزهای اول به امام (ره) می‌گفتند شما با چه قدرتی می‌خواهید به مصاف شاهی بروید که دنیا پشت سر اوست، اما هدف برآورده شد، مردم آمدند، این نهضت را به سرانجام رساندند و با سینه خشک به مصاف گلوله داغ رفتند تا کربلایی که شنیده‌ایم و شنیده‌اید، یکبار دیگر در خیابان‌های مشهد و تهران و تبریز و قم و اصفهان تکرار شود؛ اراده این ملت، پرورش یافته بر بستر انقلابی است که در فرهنگ خداباوری ریشه دارد، امام بزرگوار به مردم در این خط جهت داد و اندیشه‌ای را نهادینه کرد که در اراده انقلاب، دفاع مقدس و اکنون عملیات وعده صادق نمود پیدا می‌کند.

نیازمند تجدید حیات فرهنگی هستیم

عضو مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: امروزه این نگرانی وجود دارد که نکند فرهنگ انقلابی‌گری در جامعه و به خصوص نسل جوان توسط دشمن براندازی شود؛ وقتی بینش‌های انقلابی رو به ضعف بگذارد و چشم‌ها متوجه زرق و برق جریان‌های مادی باشد، بدیهی است که این فرهنگ تضعیف شود و آن زمان است که آن اراده قوی رو به ضعف خواهد گذاشت

وی تأکید کرد: ما به یک تحول و تجدید حیات فرهنگی نیاز داریم تا نسل آینده بتواند در بستری از جهت گیری‌های انقلابی ملت رشد کند؛ این تحول هم باید از ناحیه ملت و دولت به صورت همزمان باشد؛ ملتی که فراتر از فرهنگ مشتری مداری در میدان باشد و دولتی که مافوق یک ناصح مشفق، برای صیانت از فرهنگ هزینه بدهد.

آیت‌الله علم الهدی با بیان اینکه مردم و به خصوص جوانان متدین ما باید خودشان میدان داری کنند، تصریح کرد: از سوی دیگر، حکومت هم باید فراتر از یک ناصح مشفق، در میدان باشد و هزینه‌های اجرای فرهنگ را بپردازد، چون صیانت از فرهنگ، هزینه دارد. نمی‌شود ما در سازمان برنامه و بودجه بنشینیم برای همه چیز کشور برنامه ریزی کنیم و بعد دست آخر ببینیم چقدر پول باقی ماند و همان خرج فرهنگ باشد.

وی بیان کرد: اگر مردم بخواهند یک گوشه بنشینند، تماشاچی باشند و بگویند آقای خطیب نماز جمعه، آقای نیروی انتظامی، شما بیا این ناهنجاری را درست کن، این‌طور نمی‌شود! برادران و خواهران، جهت گیری انقلاب در جامعه ما با میدان داری مردم محقق می‌شود.

مراقب تکرار و تحریف کلام رهبری باشیم

امام جمعه مشهد با انتقاد از تحریف کلام و منطق رهبر معظم انقلاب در میدان عمل اظهار کرد: مایه تأسف است که امروزه شاهد تکرار و تحریف منطق رهبری در سطح مسئولان هستیک؛ به طور مثال، اوامر قطعی و صادرشده از ناحیه ولایت در مسائل فرهنگی به جای اینکه عمل شود، مورد تکرار مستمر قرار می‌گیرد و مسئولین به صورت پیوسته همان چیزی را می‌گویند که رهبری فرموده‌اند. این چه بساطی است؟ رهبری می‌فرماید که عمل شود، نه اینکه شما تکرار کنید.

وی افزود: از یک جنبه دیگر، همین بحث جذب حداکثری که یکی از راهبردهای مقام معظم رهبری و به این معناست که همه جریانات دولتی و تشکل‌های مردمی همت کنند تا افراد از جریان‌های لامذهب خارج و به جمعیت انقلابی افزوده شوند، این مبنای کلام و عمل است، اما گاهی اوقات حرکت‌های ضدارزش و ناهنجاری در فلان برنامه تلویزیونی یا فلان نهاد حکومتی اجرا می‌شود که وقتی پیگیر می‌شویم، جواب می‌دهند به خاطر جذب حداکثری است. کدام جذب؟ می‌خواهید به بهانه پر کردن سبد جمعیت انقلابی، همان کسانی را هم که انقلابی هستند، از خود برنجانید؟

وی با اشاره به آیه ۱۱۲ سوره مبارکه هود ادامه داد: خداوند متعال در قرآن کریم می‌فرماید «فَاسْتَقِمْ کَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَکَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِیرٌ» یعنی اگر شما در جریان استقامت خود، یک اراده قوی در مردم ایجاد کردید، اما پاسدار آن نبودید، این طغیان در برابر نعمتی است که خداوند بینا به شما عنایت کرده و در درگاه پروردگار حساب و کتاب خواهد شد. برادران و خواهران، عزیزان من، مبنای عمل این است. کسانی که در بعضی حرکت‌ها و جریان‌های مردمی، مدعی توسعه فرهنگ دینی هستند، باید بیایند جامعه دینی را توسعه بدهند. این همان تحولی است که هم بر پایه دستگاه‌های حکومتی و هم مبتنی بر اراده مردمی، می‌تواند منجر به اقتدار مضاعف ملت در عرصه‌های مختلف شود.

کد خبر 748088

دیگر خبرها

  • طوفان عراق، منشأ گرد و غبار امروز خوزستان
  • مشکلات امروز قزوین به دلیل بی توجهی به پیشگیری از جرم است
  • نمایش دستاوردهای خودکفایی دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در سنندج
  • طرح تحول علوم انسانی در دانشگاه خوارزمی اجرا می‌شود
  • مجمع تشخیص مصلحت نظام منشأ بزرگ فساد را می‌خشکاند؟!
  • آمریکا در بحث فلسطین در حال تحول است
  • تحول در هوش مصنوعی در کشور با ایجاد اپراتور اختصاصی
  • تمدن نوین اسلامی با وحدت محقق می‌شود/ عینت‌بخشی به وحدت اسلامی در دستور کارم بود
  • ماموستا ملااحمد فخری منشأ خدمات بسیاری برای دین بود
  • میدان‌داری مردم و دولت، پیش نیاز تحول فرهنگی است